Partners

Vijf elementen voeding – Jutta Koehler

Jutta Koehler is opgeleid in de traditionele Chinese geneeskunde en in de vijf elementen voeding. In haar praktijk, gevestigd binnen Thérèse’s Beweegstudio, geeft zij voedingsadviezen met speciale aandacht voor het individu. Naast de vijf elementen voeding is Jutta gespecialiseerd in o.a. de leer van de stofwisselingstypes en therapeutische vrouwenmassage die ondersteunt bij een (onvervulde) kinderwens.

IMAS Trainingen

IMAS Trainingen is opgericht door Maureen Anganois en Peter Schmitt: twee mensen met een grote passie voor het massage vak. Maureen en Peter verzorgen samen met hun docententeam privé- en groepstrainingen in zowel Oosterse als Westerse massagetechnieken. Het aanbod varieert van pitjit cursussen tot cupping therapie.

Tao Chi Qigong Academy

Tao Chi Qigong Academy biedt al meer dan 25 jaar Qigong opleidingen aan, onder begeleiding van Ron Wiggers. Tijdens zijn reizen door Azië en het Midden Oosten, werd hij gegrepen door de manier waarop mensen omgaan met gezondheid, vitaliteit en stress. Qigong heeft een grote indruk achtergelaten en in de Tao Chi Qigong Academy biedt hij Qigong aan in de vorm van privéles, workshops, trainingen en opleidingen.