Massagepraktijk

Thérèse’s Massagepraktijk

Een massage werkt ontspannend voor lichaam als geest. De fijne en professionele behandelingen van Thérèse’s Massagepraktijk hebben een directe invloed op spieren en gewrichten en indirect op je algehele welzijn. Bewustwording speelt hierbij een belangrijke rol. Alle behandelingen worden gegeven vanuit het oogpunt van de oosterse geneeskunde waarin lichaam, geest en emoties als één geheel worden gezien.

Tijdens de behandelingen wordt de circulatie van het bloed, de lymfe en de meridianen (energiebanen) geactiveerd, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. Bovendien wordt het zelf-helend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Een massage kan hierdoor lichamelijke klachten zoals vermoeidheid, stress en spierspanning aanzienlijk verminderen, maar kan ook preventief werken om klachten voor te zijn. Voorafgaand aan een behandeling wordt een anamnese afgenomen om de lichamelijke voorgeschiedenis van de cliënt te bespreken.

De Massagepraktijk is gevestigd binnen de Beweegstudio. De behandelingen worden gegeven in een rustige omgeving en een ontspannen sfeer. Ieder type massage heeft een andere uitwerking op het lichaam. Alle behandelingen worden gegeven door Thérèse Barendse, Shiatsu behandelaar en gecertificeerd masseuse. De praktijk is tevens aangesloten bij de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche (BMS).

Behandelingen

Heilzame massages

Massages kunnen een tal van klachten verhelpen en voorkomen. Daarmee hebben ze een bijzondere, heilzame werking voor lichaam en geest. Een massage kan de energie weer laten stromen, de bloedsomloop verbeteren en het immuunsysteem versterken. Wanneer je gemasseerd wordt, vermindert de stress en spanning in je lichaam en worden afvalstoffen afgevoerd. Bovendien kan het de elasticiteit van de huid verbeteren, overtollig vocht afvoeren en de lichaamscontouren verstevigen.