Massages

Klassieke ontspanningsmassage

De klassieke ontspanningsmassage is gericht op het laten ontspannen van het lichaam. Deze massage bestaat uit diverse rustige en zachte handgrepen. Er wordt rijkelijke gewerkt met heerlijk geurende massage-oliën. Hierdoor zullen de spieren zich ontspannen en de doorbloeding in de spieren verbeteren, waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd kunnen worden. Wanneer het lichaam zich ontspant, zal ook de geest ontspannen.

Vlindermassage

De vlindermassage is een zachte, subtiele massage van de rug die diep inwerkt op het centrale zenuwstelsel. Alle zenuwbanen van het lichaam komen samen in de ruggenwervel. Tijdens de behandeling wordt een eenvoudige lichte massagebeweging continu herhaalt om de zenuwbanen van de ruggenwervel te prikkelen. De behandeling creëert een intense ontspanning, heft blokkades op en werkt diep door in alle delen van het lichaam.

Bamboemassage

Bamboemassage is een eeuwenoude massagetechniek gebaseerd op de vijfelementenleer. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een bamboestok. De bamboestok werkt als verlengstuk van de handen, waardoor er een stevige druk kan worden uitgeoefend tijdens de massage. Door deze techniek heeft de massage een zeer diepe uitwerking en geeft totale ontspanning. De behandeling maakt de spieren los en activeert de stroom door de energiebanen in het lichaam.

Lomi lomi massage met ‘sticks and stones’

Lomi lomi is een rustige, ritmische massage afkomstig uit Hawaï. De behandeling bestaat uit het toepassen van lange en vloeibare bewegingen over het lichaam, waarbij voornamelijk met de onderarmen wordt gemasseerd. De ritmische massage heeft een diepe werking op het spierstelsel, het zenuwstelsel en de zintuigen. Door Lomi lomi te combineren met warme stenen en de bamboe stok creëer je een extra ontspannend effect.

Hydrakussen massage

Een hydrakussen massage is een totale lichaamsmassage waarbij je op de rug op een kussen gevuld met warm water ligt. Er wordt met warme olie tussen het lichaam en het kussen gemasseerd waarbij het lichaamsgewicht bijdraagt aan de dieptewerking van de behandeling. Deze behandeling versoepelt de spieren en stimuleert de bloedcirculatie. Het is een ideaal alternatief voor mensen die het niet prettig vinden om op de buik te liggen of voor zwangere vrouwen.

Hotstone massage

Een hotstone massage is een lichaamsmassage met warme basaltstenen van ongeveer 45 graden Celcius. Er wordt afwisselend gemasseerd met of zonder stenen en met warme olie. Door de combinatie van warmte en beweging heeft de massage een diepe inwerking op de spieren en zorgt ervoor dat het bloed beter gaat stromen. Ook kunnen de stenen op specifieke plaatsen gelegd worden, waardoor zij een doelgerichte werking hebben.