Lessen

Do-In

Do-In is een Oosterse bewegingsleer. Het is gebaseerd op de Chinese vijf elementenleer en activeert de doorstroming in de energiebanen van het lichaam. Door het regelmatig beoefenen van Do-In verbetert je lichaamshouding, versoepelen je spieren, verdiept je ademhaling en verbetert je weerstand. Het is een combinatie van sportiviteit, bewustwording en je werkt preventief aan een goede gezondheid.

Pilates

Pilates is een fitnessmethode gericht op het bevorderen van de beheersing, flexibiliteit en kracht van de spieren, maar zonder dat deze in omvang toenemen. Tijdens Pilates train je niet alleen de grote spiergroepen, maar ook de dieperliggende spieren. Door Pilates te beoefenen verbeter je de lichaamshouding en creëer je een sterk power house, sterke buikspieren en een sterke wervelkolom.

KeepFit

KeepFit is een body workout speciaal voor 55+ dames. Het is een gezellige groepsles op muziek, maar met een aangepast tempo en oefeningen die gericht zijn op de rijpere dames. Bewustwording staat centraal en er wordt rekening gehouden met ieders niveau. Door deel te nemen aan KeepFit blijft het lichaam soepel en de conditie op peil.