beweegstudio

Over de Beweegstudio

Thérèse’s Beweegstudio staat voor bewust bewegen. Het is een fijn alternatief voor mensen die willen sporten, maar dit liever niet bij een sportschool doen. In de Beweegstudio is er veel persoonlijke aandacht en respect voor een ieders mogelijkheden en grenzen.

De lessen focussen op het sterker maken en trainen van het lichaam op een bewuste en ontspannen manier. Hierbij is er gerichte aandacht op de ademhaling en het laten stromen van energie door het lichaam. Iedere les wordt met zorg voorbereid en gegeven, en biedt veel variatie. Alle lessen worden gegeven in groepsvorm. Het is een ideale manier om sportief bezig te zijn in een ongedwongen sfeer. In een gezellige groep motiveer je elkaar om meer uit jezelf te halen.

De Beweegstudio is zes dagen per week geopend en biedt lessen zoals Do-In, Qi-Gong, Pilates en BodyFit. Kijk bij het lesrooster om te zien wanneer de les van jouw keuze wordt gegeven en kom ervaren dat sportief en bewust bewegen gezellig, conditioneel en ontspannend kan zijn!

Lessen

Over Thérèse

Thérèse is een gedreven, all-round sportinstructrice met jaren ervaring en een duidelijke visie op sportief en vooral bewust bewegen. In 2008 is zij de Beweegstudio begonnen. Door haar ervaring als Do-In docente en Shiatsu behandelaar is haar aandacht gevestigd op bewustwording in combinatie met sportiviteit. Thérèse heeft een enorme passie voor haar werk en haar enthousiasme brengt iedereen in beweging.